Produkter til knogle på knoglen (2)

Iberisk svinekødsribbe strip

Iberisk svinekødsribbe strip

Iberisk svin over 10 måneder. Tira de Magro udvundet fra svinekotelet, mellem knogle og knogle; og med fedtindhold. Stykker mellem 100 og 150 gr. Ca. Tira de Carne Costilla fra iberisk svin er et særligt snit, der fås fra svinekotelet af iberisk svin over 10 måneder gammel. Dette produkt skiller sig ud ved sin perfekte balance mellem magert kød og fedtindhold, hvilket giver en saftig tekstur og en dyb, uforglemmelig smag. Hver del, der vejer mellem 100 og 150 gram ca., udvindes omhyggeligt mellem knogle og knogle, hvilket gør det til et ideelt valg til stegning og grillretter. Opdrættet i frihed og fodret naturligt, tilbyder iberiske svin kød af højeste kvalitet, ideelt til de mest kræsne ganer, der søger autenticitet og smag i hver bid.
100% Ibérico Pata Negra Egeham - Med Ben / Uden Ben / Håndskåret

100% Ibérico Pata Negra Egeham - Med Ben / Uden Ben / Håndskåret

Dens stiliserede form og den fine skaft, som er karakteristisk for eksemplarer af ren iberisk race, er de elementer, der identificerer vores stjerneprodukt ved første øjekast. Udover dens størrelse, som er mindre end hos krydsede dyr, og den mere smalle form, er det også meget signifikant, at dens klov er mørk i farven og slidt, fordi dyret har græsset frit i dehesaen og har haft mulighed for at nyde to montaneras. Indeni opdager vi en skinke med en intens rød farve og stor tilstedeværelse af hvide og rene fedtårer, da den 100% iberiske svin har op til 75% af sin fedt infiltreret i musklen. Helheden fremstår skinnende takket være dette.